nybanner

Tala Fou

99% Solid Sodium Silicate: O se mea faʻapitoa faʻapitoa e fetaui mo le tele o faʻaoga

99% Solid Sodium Silicate: O se mea faʻapitoa faʻapitoa e fetaui mo le tele o faʻaoga

99% solid sodium silicate o se tuufaatasiga e aofia ai le sodium ma le silikoni e iai le tele o talosaga i pisinisi eseese. O lenei oloa multifunctional o loʻo gaosia e Linyi Xidi Additive Co., Ltd., o se taʻutaʻua faʻapolofesa gaosi tioata vai ma tioata vai faʻapipiʻi i Saina. Faatasi ai ma lana tautinoga i le lelei ma le fou, ua avea le kamupani ma se kamupani faatuatuaina o le 99% solid sodium silicate i maketi i totonu o le atunuu ma faava o malo.

99% solid sodium silicate o se mea taua i le tele o gaioiga faʻapisinisi ona o ona uiga faʻapitoa. E faʻaaogaina lautele i le gaosiga o vailaʻau, faʻapipiʻi ma faʻamaufaʻailoga, faʻapea foʻi ma le gaosiga o silicones, catalysts ma vailaʻau. O le mama o le tuufaatasiga e oo atu i le 99% e mautinoa ai le tumau ma le faatuatuaina o le faatinoga i le tele o talosaga, ma avea ai ma filifiliga muamua mo kamupani i pisinisi eseese.

Linyi Xidi Additives Co., Ltd. fa'amaualuga i ana fale gaosi fa'aonaponei fa'aonaponei ma faiga fa'atonutonu lelei. Ole fa'agasologa ole gaosiga ole kamupani e mulimulita'ia tulaga fa'ava-o-malo ina ia mautinoa o lona 99% solids sodium silicate e fetaui ma fa'amatalaga ma mana'oga o lona fa'atauga eseese. O le taula'i a le kamupani i le fa'atumauina o lo'o fa'amamafaina ai fo'i faiga fa'alesiosiomaga o gaosiga, ma avea ai ma filifiliga fa'alesiosiomaga mo pisinisi o lo'o su'e oloa sodium silicate.

I le faaopoopo atu i mea tau alamanuia, 99% solid sodium silicate foi e taua tele i le fausiaina ma fale gaosi oloa. E faʻaaogaina e avea o se mea faʻapipiʻi i le gaosiga o le refractory ma o se mea autu i le gaosiga o mea faʻapipiʻi maualuga ma faʻapipiʻi. E le gata i lea, o ana mea faʻapipiʻi sili ona lelei e faʻapitoa mo le faʻamaufaʻailogaina ma le faʻapipiʻiina o talosaga i le vaega o taʻavale.

O le faʻaogaina o le 99% solid sodium silicate e faʻalautele atu i faʻatoʻaga, lea e faʻaaogaina e faʻamautu ai le palapala ma avea ma faʻalavelave faʻafefe i luga o uʻamea. O lona malosi e fausia ai ni sootaga malolosi ma tumau e avea ai ma vaifofo lelei mo le tele o fa'ato'aga ma fa'ato'aga fa'ato'aga, fesoasoani i le fa'aleleia atili o fuala'au fa'ato'aga ma faiga fa'ale'ele'ele.

I le avea ai o se taʻutaʻua taʻutaʻua o le 99% solid sodium silicate, Linyi Xidi Auxiliary Co., Ltd. ua tuuto atu i le tuʻuina atu o auaunaga sili ona lelei mo tagata faʻatau ma lagolago faʻapitoa. O le vaega o tagata tomai faapitoa a le kamupani e tuuto atu i le fesoasoani i tagata faatau i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le 99% solid sodium silicate ia latou faʻaoga patino, faʻamautinoa le maualuga o le lelei ma le faʻatinoga.

I le faaiuga, o le 99% solid sodium silicate o se faʻalapotopotoga faʻapitoa ma le tele o faʻaoga i pisinisi eseese. Faatasi ai ma lona mama maualuga ma le faʻatuatuaina faʻatinoga, ua avea ma filifiliga muamua mo atinaʻe e suʻe oloa silicate sodium silicate. Linyi Xidi Auxiliary Co., Ltd. o loʻo tu i fafo o se gaosiga faʻapitoa e tuʻuina atu i totonu o le vasega 99% silicate sodium solid ma faʻaalia se tautinoga malosi i le lelei, faʻafouina ma le faamalieina o tagata faʻatau.


Taimi meli: Sep-03-2024