nybanner

Tala Fou

Sodium Silicate: O se mea e sili ona lelei mo le tele o pisinisi

O le sodium silicate o se faʻalapotopotoga faʻapitoa ma faʻaoga i le tele o alamanuia.Sodium silicate, e lauiloa foi o le vai tioata, o se tuufaatasiga o le silicon dioxide ma le sodium oxide ma o loʻo maua i le vai ma le malosi.O se tasi o faʻatauga autu o ipu vai o Linyi Xidi Auxiliary Co., Ltd., o se kamupani faʻapitoa e faʻapitoa i le gaosiga ma le tufatufaina o oloa vailaʻau.

Sodium silicate e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o vailaʻau, faʻapipiʻi ma faʻamau.O lona gafatia e fausia ai ni fusi malosi, e tete'e i le vevela e avea ai ma mea e sili ona lelei mo nei oloa.I totonu o le fale gaosi oloa, o le sodium silicate e faʻaaogaina e fai ma faufale e fesoasoani e faʻaleleia atili le faʻamamaina o le oloa.E le gata i lea, o lona natura alkaline e aoga i le aveeseina o pisia ma gaʻo mai luga ole laiga.

I totonu o fale faufale, o le sodium silicate e faʻaaogaina i le gaosiga o sima ma sima.E galue e pei o se fa'amaufa'ailoga sima ma densifier, fa'ateleina le tumau ma le malosi o mea.O lona gafatia e tali atu i le calcium hydroxide i le sima e fausia ai le calcium silicate hydrate gel e avea ai ma mea taua i le gaosiga o sima maualuga.

O le sodium silicate o loʻo faʻaaogaina foʻi i totonu o fale taʻavale e avea o se faʻamaufaʻailoga ma faʻamaʻi.O lona gafatia e fausia ai se pa puipui mai le susu ma vailaʻau e avea ai ma mea e sili ona lelei i faʻamauga taʻavale.E le gata i lea, o lona maualuga maualuga o le vevela e talafeagai ai mo le faʻaogaina i le maualuga o le vevela e pei o afi afi ma faʻaogaina masini.

I faʻatoʻaga, o le sodium silicate e faʻaaogaina e fai ma faʻamautu eleele ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi.E fa'aleleia ai le fausaga o le palapala ma fa'aleleia atili ai le fa'aogaina o mea'ai a la'au, ma avea ai ma meafaigaluega taua mo le fa'ateleina o fua o fua.E le gata i lea, o lona gafatia o le pH e fesoasoani e faatumauina le maualuga o le pH o le eleele, e maua ai le soifua maloloina ma sili atu ona fua mai fua.

I le avea ai ma ta'ita'i fa'atau ipu vai, Linyi Xidi Auxiliary Co., Ltd. fa'amaualuga i le tu'uina atu o oloa maualuga i ana tagata fa'atau.O lo'o fa'atupeina tele e le kamupani su'esu'ega ma atina'e e fa'amautinoa ai o ana oloa silicate sodium e fetaui ma tulaga maualuga o alamanuia.Linyi Xidi Auxiliary Co., Ltd. faʻapipiʻi taua tele i le faʻafouina ma le faʻamalieina o tagata faʻatau, ma ua avea ma faʻatuatuaina faʻatau ipu vai i le maketi o le lalolagi.

I se aotelega, o le sodium silicate o se mea faʻapitoa faʻatasi ma le tele o faʻaoga i luga o le tele o alamanuia.Pe faʻaaogaina i vailaʻau, mea fau fale, faʻamaufaʻailoga taʻavale poʻo mea tau faʻatoʻaga, o le sodium silicate e taua tele i le faʻaleleia o le faʻatinoga ma le tumau o le oloa faʻaiʻuga.I le avea ai o se taʻutaʻua vai tioata, Linyi Xidi Auxiliary Co., Ltd. ua tuuto atu i le tuʻuina atu o oloa maualuga e fetaui ma manaʻoga eseese o tagata faʻatau.Ona o lona tulaga lelei ma le faʻamaoni, o le sodium silicate o loʻo tumau pea se mea taua i le tele o gaioiga faʻapisinisi.


Taimi meli: Ian-29-2024